شرکت تعاونی باچان گشت

گروه گردشگری و کوهنوردی باچان‌توریسم (bachantourism@)

گروه گردشگری و کوهنوردی باچان‌توریسم (bachantourism@)

شرکت تعاونی باچان گشت

محمدرضا قهرمانی هستم. دانش آموخته کارشناسی ارشد زمین شناسی گرایش آب شناسی از عشایر ایل قشقایی و ساکن استان فارس(شهرستانهای شیراز و فراشبند). از آنجا که گردشگری و صنایع و فعالیت‌های وابسته این ظرفیت را دارد که باعث رونق اقتصادی روستاها بشه، بومگردی و ژئوتوریسم را پیشه کردم. در ادامه به معرفی روستای ابا و اجدادی و گرمسیری ما پرداخته شده است.
روستای باچان یا باچون، روستایی تاریخی عشایری و گردشگری، از توابع شهرستان فراشبند در استان فارس و در مسیر میراث جهانی ساسانی (فیروزآباد-فراشبند-کازرون) است که از دیرباز مورد توجه بوده است. امامزاده آقا میر احمد(ع)، نخلستان زیبا، چشمه و تونل‌قنات تاریخی برم فرهاد، استخراج نمک از کوه نمک باچون، محدوده تاریخی چاربازار، چشمه‌های پرآب، غارها و عشایر خونگرم منطقه از جمله پدیده‌ها و شاخصه‌های گردشگری این روستای تاریخی است. در کشور عزیزمان ایران، روستاهایی همچون باچون، فراوانند. گروه گردشگری باچان توریسم سعی دارد در شناساندن نقاط زیبا و بکر کشور برای مقاصد گردشگری قدم بردارد و در این راه به همکاری دوستان، نیازمند است. گرچه تخصص اصلی مدیر گروه ژئوتوریسم است و اغلب مطالب، در این زمینه ارائه خواهد گردید؛ اما به دلیل زندگی در محیط عشایری ایل قشقایی، و عجین بودن زندگی عشایری با طبیعت، گردشگری عشایری نیز از ابعاد اصلی فعالیت این گروه است و تورها به صورت توام عشایری و طبیعت گردی خواهد بود.

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
آخرین نظرات و پیشنهادات
نویسندگان و همکاران
پیوندهای روزانه

مخلصه گیاه دارویی

سه شنبه, ۲ خرداد ۱۳۹۱، ۰۳:۱۲ ب.ظ
در بین آزادشهر و شاهرود، گنبد کاووس، کوه نیشابور، دامغان، سمنان، شاهرود، آمل، ساری، کندوان، هشتپر، آستار، بین کیوی و حاجی امیر در گردنه حیران، ارتفاعات سبلان و سهند، مریوان، الوند، اراک، ارتفاعات کرکس، خوانسار، شهر کرد، فارس، کوه دینار، یاسوج، ارتفاعات جبال بارز، تهران و ارتفاعات توچال، پلور و فیروزکوه پراکندگی دارد.

▪ زمان برداشت:

برگ ها در تابستان بعد از گل دهی جمع آوری می شوند.

▪ قسمت مورد استفاده:

برگ های جمع آوری شده بعد از گلدهی و قسمت های هوائی گیاه.

▪ کاربرد درمانی:

به عنوان پیشگیری از میگرن، ضدالتهاب و برای درمان آرتریت روماتوئید، وزوز گوش، سرگیجه، اختلالات قاعدگی، درد معده، دندان درد و گزیدگی حشرات، بت و تسهیل کننده زایمان به کار می رود.

▪ آثار فارماکولوژیک:

به واسطه حضور پاتنولید، اثر سمیت سلولی دارد. سزکونی ترین موجود در گیاه (یعنی آلفا متیلن بوتیرولاکتون) مسئول فعالیت ضدترشحی گیاه است. عصاره این گیاه سبب مهار آنزیم فسفولیپاز A۲ که وظیفه آزادسازی اسید آراشیدونیک از فسفولیپیدهای غشاء سلولی را دارد، می گردد. همچنین باعث مهار ساخت پلاکت ها و نوتروفیل های خون که در ارتباط با بیماری میگرن و آرتریت روماتوئید می باشند، می گردد.

▪ احتیاط مصرف:

بعد از مصرف خوراکی، زخم دهان، حساسیت پوستی، خشکی و کلفت شدن زبان، اسهال، نفخ، سرگیجه و تهوع گزارش شده است.

▪ منع مصرف:

در دوران بارداری مصرف نشود.

▪ ترکیبات شیمیائی:

اسانس (آلفاپینن)، ترپنوئید و پیرترپن، فلاوونوئید، تانن.

▪ نحوه و میزان مصرف:

با مقادیر زیر جهت پیشگیری از میگرن مصرف می شود.

۱) روزانه ۵/۲ میلی گرم برگ تازه، همراه یا بعد از غذا میل شود.

۲) روزانه ۲۰۰ ۵۰۰ گرم قسمت های هوائی گیاه به صورت خشک شده میل شود.

۳) روزانه ۵۰ میلی گرم برگ خشک شده توسط انجماد، همراه یا بعد از غذا میل شود.


نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر و پیشنهاد

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی