مراحل طبخ یک غذای سنتی ایل قشقایی با نام "بوز قورمه" qashqaei nomads tradional food
يكشنبه, ۶ فروردين ۱۳۹۶، ۱۱:۵۹ ق.ظ
بوز قورمه یک غذای سنتی ایل قشقایی است که به طور کامل از گروشت گوسفند یا بز (کهره یا بره) پخته میشود. این غذای سنتی در واقه یک غذای اشرافی به حساب میآید و در مراسم مهم طبخ میگردد.
بوز قورمه آماده شده
سرخ نمودن پیاز
اضافه نمودن زرد چوبه و ادویه لازم
اضافه نمودن گوشت خرد و شسته شده
قرار دادن بر روی آتش تا زمان پخت کامل
۹۶/۰۱/۰۶