شرکت تعاونی باچان گشت

گروه گردشگری و بوم گردی باچان‌توریسم (bachantourism@)

گروه گردشگری و بوم گردی باچان‌توریسم (bachantourism@)

شرکت تعاونی باچان گشت

محمدرضا قهرمانی هستم. دانش آموخته کارشناسی ارشد زمین شناسی گرایش آب شناسی از عشایر ایل قشقایی و ساکن استان فارس(شهرستانهای شیراز و فراشبند). از آنجا که گردشگری و صنایع و فعالیت‌های وابسته این ظرفیت را دارد که باعث رونق اقتصادی روستاها بشه، بومگردی و ژئوتوریسم را پیشه کردم. در ادامه به معرفی روستای ابا و اجدادی و گرمسیری ما پرداخته شده است.
روستای باچان یا باچون، روستایی تاریخی عشایری و گردشگری، از توابع شهرستان فراشبند در استان فارس و در مسیر میراث جهانی ساسانی (فیروزآباد-فراشبند-کازرون) است که از دیرباز مورد توجه بوده است. امامزاده آقا میر احمد(ع)، نخلستان زیبا، چشمه و تونل‌قنات تاریخی برم فرهاد، استخراج نمک از کوه نمک باچون، محدوده تاریخی چاربازار، چشمه‌های پرآب، غارها و عشایر خونگرم منطقه از جمله پدیده‌ها و شاخصه‌های گردشگری این روستای تاریخی است. در کشور عزیزمان ایران، روستاهایی همچون باچون، فراوانند. گروه گردشگری باچان توریسم سعی دارد در شناساندن نقاط زیبا و بکر کشور برای مقاصد گردشگری قدم بردارد و در این راه به همکاری دوستان، نیازمند است. گرچه تخصص اصلی مدیر گروه ژئوتوریسم است و اغلب مطالب، در این زمینه ارائه خواهد گردید؛ اما به دلیل زندگی در محیط عشایری ایل قشقایی، و عجین بودن زندگی عشایری با طبیعت، گردشگری عشایری نیز از ابعاد اصلی فعالیت این گروه است و تورها به صورت توام عشایری و طبیعت گردی خواهد بود.

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
آخرین نظرات و پیشنهادات
نویسندگان و همکاران
پیوندهای روزانه

سنگ های کارستی

پنجشنبه, ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۲، ۰۱:۳۷ ب.ظ

سنگ های کارستی در سه گروه کربناته ، سولفاته ، کلروره معرفی می شوند ولی گروه چهارمی نیز به این سنگ ها میتوان اضافه کرد و آن هم سنگ های آواری مانند ماسه سنگ ها و کنگلومراهای دارای سیمان کربناته و یا سولفاته هستند.

 

رخنمون های سنگ های کربناته در نواحی قاره ای حدود 12 % می باشند. سنگ های مذکور ممکن است چندین کیلومتر ضخامت و صدها کیلومتر مکعب حجم داشته باشند . ولی همان طور که قبلاً گفته شد 27 % پوسته زمین از کارست تشکیل شده که از این مقدار 40 میلیون کیلومتر مربع سنگ ها و رسوبات کربناته و 70 میلیون کیلومتر مربع سنگ ها و رسوبات سولفاته می باشند.

منبع: جزوه اموزشی ژئومورفولوژی کارست دکتر نگارش دانشیار گروه جغرافیا دانشگاه سیستان و بلوچستان

 


موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۲/۰۲/۱۲
محمدرضا قهرمانی

سنگ های کارستی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر و پیشنهاد

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی