گردشگری در طبیعت بهترین جایگزین توسعه بی رویه کشاورزی است
مدیر دفتر حفاظت و بهره برداری از منابع آبهای زیرزمینی آب منطقه ای فارس گفت: فشار بی رویه بر بخش کشاورزی و استفاد نامتعارف از منابع آب، سفره های آب زیر زمینی این استان را نابود کرد و در چنین شرایطی توسعه گردشگری در طبیعت بهترین جایگزین توسعه بی رویه کشاورزی است.
مهندس مهدی شریفی در همایش بحران آب و احیای دریاچه بختگان که در بخش آباده طشک نی ریز برگزار گردید بر لزوم استفاده از روشهای جایگزین توسعه کشاورزی تاکید کرد و افزود: حجم مصرفی سالانه آب دراستان فارس حدود 9 میلیارد متر مکعب است که 95 درصد از این آب در بخش کشاورزی مصرف می شود .
مهندس شریفی ضمن ارایه گزارشی از وضعیت منابع آب استان گفت: وجود 75 هزار حلقه چاه مجاز و 20 هزار حلقه چاه غیرمجاز در استان فارس آسیب جدی به سفره های آب زیر زمینی وارد کرده و موجب شده که اثرات خشکسالی دراین استان دوچندان شود.
وی ادامه داد: اکنون شرایطی شکننده و آسیب پذیر را در دشت های استان فارس شاهدیم و این احتمال وجود دارد که به زودی همه دشت های استان فارس به عنوان دشت ممنوعه اعلام شود .
مدیر دفتر حفاظت و بهره برداری از منابع آب زیرزمینی آب منطقه ای فارس خاطر نشان کرد:
دراستان فارس شرایط برای حفاری های غیر مجاز در سالهای گذشته فراهم بود و به رغم همه فعالیت هایی که در ممانعت از احداث چاههای غیر مجاز و کف شکنی ها صورت می گرفت شاهد رشد قارچ گونه این چاهها بودیم .
شریفی گفت: فارس دراین سالها بهشت حفاران بود و 19 درصد از کل حفاری ها در این استان انجام می گرفت اما در سالهای اخیر نهضت پر کردن چاههای آب شکل گرفته است و طی 5 ماه اخیر 902 حلقه چاه غیرمجاز در سطح استان پر و مسلوب المنفعه گردیده است و این عملیات همچنان از سوی آب منطقه ای فارس ادامه دارد.
دکتر عزت الله رییسی اردکانی استاد دانشگاه شیراز، پژوهشگر و صاحبنظر علوم زمین شناسی نیز در این همایش با اشاره به بحران خشکسالی و شرایط نابسامانی که اکنون در منابع آبهای زیر زمینی رقم خورده است گفت: این امر ناشی از دخالت انسان و دستکاری در طبیعت است و معضلات خشکی دریاچه طشک بختگان از بالا دست رقم می خورد، این در حالی است که این دریاچه برای احیا به سالانه حداقل دو هزار میلیون متر مکعب آب نیاز دارد.
رییسی ادامه داد: متاسفانه حفر چاه های آب کشاورزی در اطراف این دریاچه و در حوزه آبریز باعث شده که ذخیره آب هیدرولیکی که یک بار برای همیشه از آن می توان استفاده کرد، استفاده شود و اکنون دل زمین از این منابع خالی است.
این استاد دانشگاه با بیان اینکه کف شکنی ها بلای جان منابع آب زیر زمینی شدند گفت: ما با کف شکنی های بی رویه هر روز بر ژرفای چاه ها افزودیم و پایین تر رفتیم و خوشحال بودیم که با این آبها باغداری و کشاورزی می کنیم.
دکتر رییسی خشک شدن قنات ها، چشمه ها، دریاچه ها و رودخانه ها را پیامدهای استفاده نادرست از منابع آب دانست و گفت: اکنون در شرایطی هستیم که با لوله گذاری بیشتر و با پمپ های قویتر هم دیگر نمی توانیم آبی از دل زمین بیرون بکشیم
منبع
http://www.frrw.ir/SC.php?type=component_sections&id=118&sid=747
آیسو گرافیک
isu-graphic.blog.ir
لوگو یا آرم چیست؟
طراحی لوگو و آرم
لوگو یا نشانه نمادیست برای بیان کردن یک عبارت یا القا نمودن یک مفهوم. آرم ها چیزی شبیه امضا یا نشانه ای برای وجود یا حضور شخص یا موسسه ای است که آرم متعلق به آن است، می باشد. آرم ها در هر جایی که حضور آن موسسه یا شخص یا رویداد صاحب آرم در آن وجود دارد ثبت می گردد و نشاندهنده رد برجای مانده از او در آنجا است.
طراحی نشانه یکی از تخصصهای رایج و منحصر به فرد در طراحی های گرافیکی محسوب می شود و سابقه طراحی نشانه به زمانهای بسیار بسیار دور بر می گردد، آنجا که انسانهای اولیه برای انتقال مفاهیم مربوط به مثلا شکار در یک نقطه، علائمی را روی دیوار غارها ثبت می کردند و هر کجا آن علامت دیده میشد، مفهوم واحدی را به مخاطب و بیننده منتقل می نمود.
از تحولات مربوط به ثبت نشانه ها در دیواره غارها بود که حروف و به تبع آن خط اختراع گشت.
لوگو نشانه یا علامتی گرافیکی است که توسط سرمایه داران تجاری، موسسات و حتی اشخاص حقیقی، برای متمایز کردن خود از دیگران در دید عموم، استفاده می شود. لوگوها یا تماما گرافیکی هستند (سمبول یا آیکون) و یا از نام تجاری سازمان یا موسسه تشکیل شده اند (لوگوتایپ یا ورد مارک).
در دوران حروفچینی با فلز داغ، لوگوتایپ، مجموعه ای از فونت ها و کاراکترها بود. در دوران کنونی که عصر ارتباطات است، لوگوی یک شرکت، اغلب مترادف با مرغوبیت یا برند شرکت است.
ارسال پیام انبوه تبلیغاتی
طراحی و ایجاد وبلاگ و وبسایت
طراحی لوگو « آرم »
طراحی بنر و هدر
طراحی کاتالوگ و پوستر
طراحی کارت ویزیت
انجام تمامی پروژه های تبلیغاتی
و ..........
www.isu-graphic.blog.ir
m.kusheshi78@gmail.com
حتما به وب ما مراجعه کنید