غذاهای محلی قشقایی- جاجوق
يكشنبه, ۲۰ مرداد ۱۴۰۴، ۰۶:۵۵ ب.ظ
🥘🥗🍛غذاهای محلی در ترکی قشقایی
جاجوق: نام ترکی یه غذای محلی به خصوص در بین عشایر هست که در فارسی (به خصوص در بین روستاییان فارس زبان)، تجنی هم گفته میشه.
این غذا بر پایه ماست یا دوغه (بیشتر دوغ) و از مخلوط نمودن سبزی و گیاه دارویی بهاری با دوغ یا ماست، تشکیل میشه و انواع مختلفی داره.
-کنگر جاجوقه (تجنی کنگر)
-موسیر جاجوقه (تجنی برگ موسیر)
-بنیشه جاجوقه (تجنی بنیشه- میوه اولیه و نارس بهاری درخت بنه)
-چووک جاجوقه (تجنی چویل)
- و تجنی مخلوط اینها که بیشتر درست میشه
✍محمدرضا قهرمانی
آموزش ترکی قشقایی در ایتا
@Qashqaeidili
#قشقایی
#عشایر
#آموزش_ترکی
#آموزش
#nomads
#bachantourism
#qashqaei
#qashqaeidili