آموزش ترکی قشقایی- مزه و بو
پنجشنبه, ۱۷ مرداد ۱۴۰۴، ۱۲:۰۳ ق.ظ
🍲🦨🍳مز ه و بو:
مزه: داد
خوش مزه: دادلئ
بی مزه: دادسوز
بدمزه: پس دادله
بی نمک: دوز سوز، یوان
ترش: توروش
تلخ: آچچئ
تند: تون، توند
شور: شُر
شیرین: شیرئن
خیلی شیرین(شیرین زننده): شیتیل
بو: ایس
بودار: ایسله
بی بو: ایس سوز
بد بو: پس ایسله، قوخوق
خوش بو: یاخچئ ایسله، اَتئرله
روغنی: یاقله
بی روغن: یاق سوز
✍محمدرضا قهرمانی
آموزش ترکی قشقایی در ایتا
@Qashqaeidili
#nomads
#bachantourism
#qashqaei
#قشقایی
#آموزش_ترکی
تلفظ👇👇👇👇
۰۴/۰۵/۱۷