شرکت تعاونی باچان گشت

گروه گردشگری و کوهنوردی باچان‌توریسم (bachantourism@)

گروه گردشگری و کوهنوردی باچان‌توریسم (bachantourism@)

شرکت تعاونی باچان گشت

محمدرضا قهرمانی هستم. دانش آموخته کارشناسی ارشد زمین شناسی گرایش آب شناسی از عشایر ایل قشقایی و ساکن استان فارس(شهرستانهای شیراز و فراشبند). از آنجا که گردشگری و صنایع و فعالیت‌های وابسته این ظرفیت را دارد که باعث رونق اقتصادی روستاها بشه، بومگردی و ژئوتوریسم را پیشه کردم. در ادامه به معرفی روستای ابا و اجدادی و گرمسیری ما پرداخته شده است.
روستای باچان یا باچون، روستایی تاریخی عشایری و گردشگری، از توابع شهرستان فراشبند در استان فارس و در مسیر میراث جهانی ساسانی (فیروزآباد-فراشبند-کازرون) است که از دیرباز مورد توجه بوده است. امامزاده آقا میر احمد(ع)، نخلستان زیبا، چشمه و تونل‌قنات تاریخی برم فرهاد، استخراج نمک از کوه نمک باچون، محدوده تاریخی چاربازار، چشمه‌های پرآب، غارها و عشایر خونگرم منطقه از جمله پدیده‌ها و شاخصه‌های گردشگری این روستای تاریخی است. در کشور عزیزمان ایران، روستاهایی همچون باچون، فراوانند. گروه گردشگری باچان توریسم سعی دارد در شناساندن نقاط زیبا و بکر کشور برای مقاصد گردشگری قدم بردارد و در این راه به همکاری دوستان، نیازمند است. گرچه تخصص اصلی مدیر گروه ژئوتوریسم است و اغلب مطالب، در این زمینه ارائه خواهد گردید؛ اما به دلیل زندگی در محیط عشایری ایل قشقایی، و عجین بودن زندگی عشایری با طبیعت، گردشگری عشایری نیز از ابعاد اصلی فعالیت این گروه است و تورها به صورت توام عشایری و طبیعت گردی خواهد بود.

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
آخرین نظرات و پیشنهادات
نویسندگان و همکاران
پیوندهای روزانه
سلام
وجود چشمه ها و برم فرهاد باعث کردیه تا از گذشته های دور نیاکان ما جهت انتقال آب به دشت باچون از ترفند تونل قنات برای انتقال آب از محدوده نیمه بسته کوه نمک و برم فرهاد به دشت باچون استفاده نمایند. وجود کوه نمک باچون و چشمه های آب شیرین فرهاد در مجاورت هم از جلوه های زیبای منطقه تاریخی فرهاد است. گرچه احداث تاسیسات آبرسانی به شهر فراشبند از زیبایی های این نقطه کاسته است اما هنوز هم میتوان در کنار چشمه ها و زیر بیدهای زیبای این منطقه در روبروی تلالو نورخورشید در بلورهای نمک، اوقات خوشی را سپری کرد و از توانمندی ها نیاکان ما در احداث قنات به وجد آمد.
مقنیان قنات تاریخی فرهاد با وجود قدمت زیاد از علم های روز مکانیک سیالات بهره برده است به صورتی که  جهت انتقال آب در شیب بالا از روش زیگزاگی استفاده شده است.

برم فرهاد

نظرات  (۱)

۲۹ بهمن ۹۴ ، ۱۶:۱۶ طاها میرویسی
چه شهر قشنگی!

ارسال نظر و پیشنهاد

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی