شرکت تعاونی باچان گشت

گروه گردشگری و کوهنوردی باچان‌توریسم (bachantourism@)

گروه گردشگری و کوهنوردی باچان‌توریسم (bachantourism@)

شرکت تعاونی باچان گشت

محمدرضا قهرمانی هستم. دانش آموخته کارشناسی ارشد زمین شناسی گرایش آب شناسی از عشایر ایل قشقایی و ساکن استان فارس(شهرستانهای شیراز و فراشبند). از آنجا که گردشگری و صنایع و فعالیت‌های وابسته این ظرفیت را دارد که باعث رونق اقتصادی روستاها بشه، بومگردی و ژئوتوریسم را پیشه کردم. در ادامه به معرفی روستای ابا و اجدادی و گرمسیری ما پرداخته شده است.
روستای باچان یا باچون، روستایی تاریخی عشایری و گردشگری، از توابع شهرستان فراشبند در استان فارس و در مسیر میراث جهانی ساسانی (فیروزآباد-فراشبند-کازرون) است که از دیرباز مورد توجه بوده است. امامزاده آقا میر احمد(ع)، نخلستان زیبا، چشمه و تونل‌قنات تاریخی برم فرهاد، استخراج نمک از کوه نمک باچون، محدوده تاریخی چاربازار، چشمه‌های پرآب، غارها و عشایر خونگرم منطقه از جمله پدیده‌ها و شاخصه‌های گردشگری این روستای تاریخی است. در کشور عزیزمان ایران، روستاهایی همچون باچون، فراوانند. گروه گردشگری باچان توریسم سعی دارد در شناساندن نقاط زیبا و بکر کشور برای مقاصد گردشگری قدم بردارد و در این راه به همکاری دوستان، نیازمند است. گرچه تخصص اصلی مدیر گروه ژئوتوریسم است و اغلب مطالب، در این زمینه ارائه خواهد گردید؛ اما به دلیل زندگی در محیط عشایری ایل قشقایی، و عجین بودن زندگی عشایری با طبیعت، گردشگری عشایری نیز از ابعاد اصلی فعالیت این گروه است و تورها به صورت توام عشایری و طبیعت گردی خواهد بود.

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
آخرین نظرات و پیشنهادات
نویسندگان و همکاران
پیوندهای روزانه

۷ مطلب در مهر ۱۳۹۰ ثبت شده است

 

 

سفر به هر شکلی صورت گیرد، پیوسته خطرها و مشکلاتی را نیز در پیش دارد.به ویژه آنکه مسافر از خانه و میهن خود دور و از پشتوانه و حمایت خانواده محروم شده است.

با توجه به شرایط مختلف سفر و مشکلات مختلف مسافر در راه، سفر کردن شخص به تنهایی و بدون همراه و همسفر، سفارش نمی شود. پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله در وصیت خود به امام علی علیه السلام فرمود :«ای علی! در هیچ سفری تنها خارج مشو ؛ زیرا شیطان ، یار شخص تنهاست و او از دو نفر دور است، ای علی! هرگاه شخصی به تنهایی سفر کند به لغزش و گمراهی می افتد .» (بحار الأنوار، ج66، ص123)

 

سفر

هم نشینی و همراهی با گروه همسان

شایسته است افرادی که راه سفر را با هم طی می کنند، از نظر مالی، گشاده دستی ، همراه هم یا دست کم به هم نزدیک باشند؛ زیرا همسفر شدن با کسی که از نظر مالی قوی تر است ، گاهی سبب سرشکستگی انسان می شود . شخص برای فرار از خوار شدن، با توجه به سرمایه اندک خود، بیش از توان مالی اش خرج می کند و در این اوضاع، به او ستم شده است .

امام موسی کاظم علیه السلام ، نیز سفارش کرده است:

«إذا صَحِبْتَ فَأَصحَب لَخوَکَ وَ لا تُصحِبَنَّ مَن یَکفیک فَإِن ذلک وَزَلَّةٌ لِلمؤمِنِ: با کسی دوست و هم صحبت شو که هم شأن تو باشد ، نه کسی که خرج تو را دهد که این ، مذلّت مؤمن است .» (همان ، ج 56 ، ص 332 )

 

 

همنشینی با آن که زینت انسان است

از جمله آداب سفر، این است که انسان، هم نشین و همراه خود را از کسانی برگزیند که اخلاقی آراسته به نیکی ها، خوب و سالم دارند و از نظر خلق و خو الگو بوده و شیوه رفتاری و مرام آنها آموزنده باشد.

هم نشین انسان باید زینت او باشد و خود ، با افراد پست و فرومایه هم نشین نشود. تا سبب کاهش شأن و جایگاه انسان شود. سخن امام صادق علیه السلام در این باره بیان کننده این ویژگی هم سفر است:«إصْحَب مَن تَتَزَیَّنُ بِهِ ولا تَصحَب مَنْ یَتَزَیَّنُ بِکَ؛ با کسی سفر کن که زینت و افتخار تو باشد، نه آنکه تو زینت او باشی .» (همان،ج22،ص414)

 

امام صادق(ع): از ما نیست کسی که با همراهانش حسن معاشرت نداشته باشد و با دوستانش دوستی و مدارا نکند و نمک کسی را می خورد ، نمک شناسی صاحبش نباشد و با آن که همراه است ، حسن خلق نداشته باشد .

 

اخلاق نیکو در سفر

خوش خلقی در سفر، از جمله مهم ترین آداب و دستورهای پیشوایان معصوم علیه السلام است. انسانی که ویژگی های ذاتی نیکویی مانند خوشرویی، تواضع و ادب را داراست، نه تنها سفر را به کام خود شیرین خواهد کرد، برای همراهان خود نیز سفری به یاد ماندنی و خاطره برانگیز به جای می گذارد. در سفارشی از امام جعفر صادق علیه السلام به معلی بن خنیس آمده استعَلَیکَ بالسخ وَ حُسنِ الخُلقِ، فَإِنَّها یَزینانِ الرَّجُلَ کما تَزَّینَ الواسطَُْ القَلادَةَ؛ تو را به بخشش و خوش خلقی سفارش می کنم؛ زیرا این دو، زینت انسان است، همانند گوهرهای میان گردن بند.»(همان،ج72،ص193)

در آموزه های دین اسلام، از بدخلقی در سفر به شدت نهی شده است، چنان که پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله در سفری که عازم مکه بود، به همسفرانش فرمود:«مَن کانَ سَیِّیُ الخُلقِ فَلا یَصحَبُنا؛هر کس بدخلق است، با ما مصاحبت و همراهی نکند». امام صادق علیه السلام نیز می فرماید: «لَیسَ مِنّا مَن لَمْ یُحَسِّنل صُحْبَتَه مَن صَحِبَهُ وَ مُرافَقَةَ مَن رافَقَهُ وَ مُمالَحَةَ مَن مالَحَهُ وَ مُخالَقَةَ مَن خالَقَهُ؛ از ما نیست کسی که با همراهانش حسن معاشرت نداشته باشد و با دوستانش دوستی و مدارا نکند و نمک کسی را می خورد ، نمک شناسی صاحبش نباشد و با آن که همراه است ، حسن خلق نداشته باشد .» (عوالی اللآلی، ج 1، ‌ص 289)

 

سازگاری با همراهان

سفر

لقمان حکیم در سفارش های خود به فرزندش چنین گفت: « هر گاه با گروهی راهی سفر شدی ، بسیار با همراهان مشورت کن ، با گشاده رویی با آنان برخورد کن . برای زاد و توشه ات بخشنده باش و اگر از تو یاری خواستند، سپس یاری شان کن .» سنن ابن ماجه، ج 1، ص 343.)

امیرمؤمنان علی علیه السلام به پسرش، محمدبن حنفیه سفارش کرد:

«مُرُوَّةُ السَفَرِ فَبَذلُ الزّادِ، و قِلَّةُ خَلافٍ علی صُحُبِکَ و کثرةُ ذِکرِ اللّه ِ عَزَّوَجل فی کلُ مَصورٍ و مَهبَطٍ و نُزُول و قیام و قُعُودٍ؛جوان مردی های سفر با بخشش توشه راه، کمتر اختلاف کردن با دوستانِ همراه و ذکر زیاد خداوند بلند مرتبه در هر جایگاهی (در هر مکانی) است.»( نهج البلاغه،ترجمه دشتی)

هم عقیده بودن و محترم شمردن دیدگاه های همراهان در سفر، امری مهم و کلیدی است. سازگاری با همسفران، افراد با یکدیگر صمیمی تر و احترام متقابل و آرامش میان آنها را فراهم می کند.

یاری و همکاری

از نکات مهم سفر، یاری رساندن به همراهان است که اسلام، بسیار به آن سفارش می کند. پیامبر گرامی اسلام صلی الله علیه و آله از اینکه کسی در سفر، کارهایش را به دیگری واگذار کند، اکراه داشت و دیگران را نیز به وظیفه شناسی و مسئولیت پذیری در سفر سفارش می کرد. روایت می کنند در سفری ، آن حضرت به اصحاب خود امر کرد تا گوسفندی را بکشند. یکی از همسفران ذبح گوسفند ، دیگری پوست کندن گوسفند، شخصی قطعه قطعه کردن آن دیگری کار پخت آن را برعهده گرفت. رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمود: جمع کردن هیزم نیز با من. پس همگی گفتند: ای رسول خدا، شما به زحمت می افتید، ما این کار را انجام می دهیم. پیامبر فرمود : «عَرَفْتُ أنکُم تَکُفُّونی ولکِنَّ اللّه َ عَزَّوَجَلَّ یَکرَهُ مِن عَبْدِه إذا کان مَعَهُ أَصحابُه اَن یَنفَرِدَ مِن بَینِهم ؛می دانم شما کارها را انجام می دهید، ولی خداوند بلند مرتبه ناپسند می شمرد که بنده ای ، خود را تافته جدا بافته و با فضیلت تر اصحاب و دوستانش بداند. پس پیامبر صلی الله علیه و آله برخاست و برای آنها هیزم جمع کرد. »( میزان الحکمه، ج 7، ‌ص 45)

 

نتیجه گیری

مسافری که از خانه و کاشانه خود دور شده، برای تأمین آسایش و آرامش خویش در سفر، باید همسفری را انتخاب کند تا از خطرهای جانی و مالی در امان باشد. در روایت های اسلامی نیز از تنها سفر کردن نهی شده است.

برای حفظ ارزش های انسانی، بایسته است مسافر مسلمان، همسفر خود را از کسانی برگزیند که از نظر مالی نزدیک به هم و از نظر علم و فضیلت، با همراهان خود هماهنگ و هم فکر باشد.

مسافر مسلمان باید همسفر خود را از میان کسانی برگزیند که اخلاقی پسندیده دارند تا همراهی با آنها زینت بخش وجودش شود با کسانی سفر نکند که شأن و منزلت او را کاهش دهند ؛ چرا که سفر کردن با کسی که مایه زینت انسان باشد، به رشد روحی و روانی انسان کمک می کند.

در دستورات اسلامی، به خوش رویی و خوش اخلاق نیک در سفر بارها سفارش شده است؛ زیرا هم نشینی با افراد گشاده رو، لذت بخش و شیرین است و در طول سفر هنگام بروز مشکلات ها با بردباری باید با آنها مبارزه کرد تا سختی ها به شیرینی ها تبدیل شود.

مشورت، گشاده رویی، بخشش زاد و توشه، یاری کردن و مخالفت نکردن، از نمونه های بسیار مهم سازگاری با همراهان در سفر است. بدین ترتیب، سفر نیز به کام همسفران شیرین و به یاد ماندنی می شود.

                                                                                                    برگرفته از سایت تبیان

۰ نظر و پیشنهاد موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۷ مهر ۹۰ ، ۰۷:۱۱
محمدرضا قهرمانی

آداب کوهنوردی وتعریف آن

تعریف کوه: به ارتفاعات بلندتر از 600 متر نسبت به زمینهای اطراف آن کوه می گویند.

مراحل ورزش کوهنوردی

*کوه پیمایی: پیمودن تپه ها و کوه های خاکی آسان و راه های مال روی کوهستانی برای تمرین و فراگرفتن اصول مقدماتی کوهنوردی.

*کوهنوردی: نور دیدن کوه ها بی آن که پای بند مسیر یا منطقه ای باشیم با رعایت کلیه اصول، مقررات و قوانین کوهنوردی با استفاده از وسایل فنی.

*سنگ نوردی: پیمودن عمودی صخره ها و دیواره ها را با استفاده از دست و پا ، با وسایل فنی و بدون وسایل فنی را سنگ نوردی می گویند.

*یخ و برف نوردی: پیمودن مسیرهای یخی و برفی را با استفاده از ابزار و وسایل مخصوص یخ، برف نوردی می گویند.

 Dry Tooling

  پیمودن مسیرهای عمودی یخی و سنگی را با استفاده از ابزار یخ نوردی (تبر و کرامپون) راDry Toolingمی گویند.

غار نوردی: پیمودن غارها و شکافهای عمودی و افقی درون زمین را غار نوردی می گویند.

*ورزشهای هوایی: فرود از ارتفاعات توسط وسیله مخصوص (کایت ، پاراگلایدر ، چتر و... ) را ورزش هوایی می گویند. هر کدام از موارد فوق دارای درجاتی از آموزشهای کارآموزی تا مربیگری پیشرفته دارد.

اصول اولیه کوهنوردی

استفاده از کوهستان و طبیعت زیبایش و لذت بردن از آن نیاز به رعایت اصول و مقرراتی دارد که رعایت هر یک از آنها در تندرستی و سلامتی کوهنورد بسیار موثر است:

*هرگز تنها به کوه نروید.

*از مسیرهای عمومی و علامت گذاری شده حرکت نمایید.

*به خانواده، دوستان، قرارگاهها، و پناهگاهها مسیر کوه پیمایی خود را اطلاع دهید و پس از بازگشت نیز به تمامی کسانی که اطلاع داده اید خبر بازگشت خود را اعلام نمایید.

*صعود خود را صبح زود آغاز کنید. همیشه طوری برنامه ریزی کنید که وقت اضافی برای استراحت، بازگشت و حوادث پیش بینی نشده داشته باشید.

*وضعیت هوا را به طور دائم در نظر داشته باشید.

*برنامه و زمان بندی دقیقی برای کوه پیمایی تنظیم نمایید.

*همیشه یک سوت و یک چراغ قوه به همراه داشته باشید.

*قبل از آغاز برنامه اطمینان حاصل نمایید که کلیه امکانات لازم برای کوه پیمایی را به همراه دارید.

*هرگز از ساک و کیف به جای کوله پشتی استفاده نکنید.

* قدم ها را با مکث بردارید و در شیبهای تند روی هر پا اندکی استراحت نمایید.

*کفش و لباس مناسب فصل را بپوشید و همیشه لباس اضافی نیز به همراه داشته باشید.

*اگر برنامه شب مانی دارید قبل از تاریک شدن هوا اقدام به برپایی چادر و کمپ نمایید.

*همیشه یک کیف کمکهای اولیه همراه خود داشته باشید.

*یک کیسه کوچک زباله در کوله پشتی خود داشته باشید و فراموش نکنید که کوه همیشه باید تمیز باشد تا قابل استفاده مجدد برای شما و دیگران باشد.

با یک قدم دم و با قدم دیگر بازدم را انجام دهید ، فراموش نکنید که تنفس را از راه بینی انجام دهید و در شیبهای تند با هر قدم یک دم و یک بازدم انجام دهید

*طول و سختی مسیر صعود براساس توانایی ضعیف ترین فرد گروه انتخاب شود.

*افراد گروه در یک برنامه کوه پیمایی باید از آمادگی جسمانی و روانی مناسب برخوردار باشند.

*افراد گروه نباید اختلاف سنی زیادی با هم داشته باشند و تا اندازه ای یکدل و هم سلیقه و هم اخلاق باشند.

*هر گروه حداقل باید یک مربی درجه (3) کوه پیمایی به همراه خود داشته باشد.

*در مسیرهای برفی، از سرخوردن بدون کنترل خودداری نمایید.

*اگر مشکلی پیش آمد و یک نفر مصدوم در گروه به همراه دارید قبل از اتلاف وقت به طرف پایین حرکت نمایید.

*کروکی ، نقشه و قطب نما یاG.P.Sهمراه داشته باشید.

*اندازه قدمها و گامها به اندازه عرض شانه ها برداشته شود.

*با یک قدم دم و با قدم دیگر بازدم را انجام دهید و تنفس را از راه بینی انجام دهید و در شیبهای تند با هر قدم یک دم و یک بازدم انجام دهید.

*هیچ وقت بدون اجازه سرپرست از تیم جدا نشوید.

*در سربالایی ها و شیبهای تند به صورت زیگزاک حرکت نمایید تا شیب مسیر شکسته شود.

*در سربالایی و سرازیریها با تمام کف پا راه بروید.

*از حرکت با بغل پاها در سرازیری ها خودداری کنید.

*در صعود، همیشه سنگینی خود را به جلو و در فرود سنگینی خود را به عقب متمایل نمایید.

*قبل از حرکت ابتداء تمرینات ورزشی و حرکات کششی را حتماً انجام دهید.

*در ابتدا حرکت هر نیم ساعت 10 دقیقه استراحت و سپس زمان حرکت زیادتر و زمان استراحت کمتر می گردد (به ازای هر یک ساعت حرکت 10 دقیقه استراحت نمایید)

 

*در هنگام استراحت و حرکت، خوردن آب و تنقلات و شیرینی جات را فراموش نکنید.

*بعد از توقف ، کوله پشتی و پشت خود را به طرف آفتاب قرار دهید و بلافاصله لباس گرمکن و بادگیر خود را بپوشید.

*در هنگام حرکت از پوشیدن لباس اضافی خودداری نمایید و هنگام توقف آنها را بپوشید.

*پاها را روی زمین نکشید بلکه اندکی از زمین بلند کنید و دستها را آزاد نگهدارید.

*هر 125 قدم حدود 100 متر می باشد و مسافت پیموده شده را می توان به این صورت محاسبه نمایید.

*در صخره نوردی همیشه 3 نقطه از بدن باید درگیر سنگ باشد.

*آهسته و منظم حرکت کنید.

*برای شروع کوه پیمایی سعی کنید تابستان و اوایل پاییز را انتخاب کنید.

*از ریزش و جا به جا کردن سنگ خودداری نمایید.

*اگر گُم شدید در فرود آمدن از کوه عجله نکنید، با مشورت بهترین راه را پیدا کنید.

*مسیر صعود را با سنگ چین علامت گذاری نمایید تا در زمان برگشت دچار اشتباه و گُم کردن راه نشوید.

*زمان فرود اغلب دو سوم زمان صعود می باشد، با این محاسبه زمان و توان خود را تقسیم بندی نمایید

 

منبع:

 

کتاب آموزش کوه پیمایی و کوهنوردی از مقدماتی تا پیشرفته

 

۰ نظر و پیشنهاد موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۷ مهر ۹۰ ، ۰۵:۲۸
محمدرضا قهرمانی
سلام
برای پرورش زنبور در یک منطقه عواملی همچون وجود گل و آب مناسب، لازم و موثر است. از این رو برای انتقال کندوهای زنبور عسل به یک منطقه، ان منطقه را از نظر عوامل مذکور برسی می‌کنند. با توجه به اینکه هر ساله مزارع بزرگ زنبور عسل در دشت باچون برپا می‌شود، این منطقه، از جمله نقاط مستعد پرورش زنبور عسل به شمار می اید. وجود گل و گیاه فرواون و چشمه سارهای متعدد در این دشت از عوامل اصلی این موضوع است.

 

 

۰ نظر و پیشنهاد موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۳ مهر ۹۰ ، ۰۶:۰۹
محمدرضا قهرمانی
 

سلام

تفیهان با قرار گرفتن در مسیر جاده ترانزیتی شیراز فیروزباد جم عسلویه بایستی دارای امکانات خاصی باشد تا علاوه بر بهره مندی اهالی مسافران نیز بتوانند احتیاجات خود را براورده نمایند.

داروخانه  یکی از این احتیاجات مهم است لذا از این دکتر گرانقدر جهت راه اندازی این خدمت بسیار تشکر مینماییم

شیراز تفیهان کنار جاده شیراز جم - داروخانه دکتر پیر احمدیان

۰ نظر و پیشنهاد موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۰ مهر ۹۰ ، ۱۳:۲۷
محمدرضا قهرمانی

سلام

چند مطلبیه در مورد ایده های نو و کارآفرین صحبت می کنیم و جوانان و ایده پردازان را تشویق کردیم تا ایده های نو و کار افرینشون را معرفی کنند تا ضمن راهنمایی بتونیم در این وبلاگ و همچنین در نوشت افزار و کافی نت کهکشان(برادران قهرمانی) زمینه ای را فراهم کنیم تا این جوانان بتونند به راحتی و به صورت رایگان طرحشون را معرفی کنند اما نباید از این غافل بود که ارگانهای دولتی می تونند کمک موثری باشندو چون رویه بر این قرار گرفته که از هجوم جمعیت از روستاها و شهرهای کوچک به شهرهای بزرگ جلوگیری بشه پس باید برای نیل به این هدف تمام تلاش ها را به کار برد و به نظر می رسه یکی از مهمترین راهکارها اینه که تمام نیازهای زندگی و اداری اهالی روستا  در متن روستا و شهر کوچک تامین بشه تا مردم تشویق بشند تا در روستای ابا و اجدادی خود بمانند و از معضلات مهاجرت به شهر ها دور باشند. دهیاریها و بخشداری ها باید تمام تلاش خود را به کار گیرند تا امکانات لازم را فراهم بیارند تا به این هدف مهم دست پیدا کنیم. برای نمونه روستای تفیهان را که در اون ساکنیم را مثال میزنیم و مطالب را به همه روستاها و شهرهای کوچک دیگر بست میدهم.

روستای تفیهان طبق سرشماری سال 85 نزدیک به 5000 نفر جمعیت دارد و به دلیل مهاجرت پذیری بالا جمعیت ان اکنون تزدیک به 6 تا 7 هزار نفر است. نزدیکی به شهر شیراز و شهرک صنعتی سلطان اباد شیراز، وجود کارخانه ها کارگاهها و کشتارگاههای متعدد در اطراف روستا و رونق کشاورزی و دامپروری از دلایل مهاجرت پذیری بالای این روستا به شمار می اید. گرچه این  مهاجر پذیری بالا معضلات خاص خود را دارد اما نمبتوان از فرهنگ سازی ها و ارائه امکانات بهتر و بیشتر چشم پوشی کرد. دهیاری و بخشداری به عنوان متولی خدمت رسانی به روستاها موظف است برای اسایش بیشتر امکانات لازمه را فراهم اورد وگرنه در مسئولیت خود کوتاهی کرده است.

از جمله این خدمات حمایت از مشاغل و ایده های نو است که البته در رسیدن به هدف که همانا کاهش وابستگی روستا به شهر است نیز موثر بوده و این ارگانهای دولتی با این حمایت ها می توانند علاوه بر تامین این هدف در امر کار افرینی نیز سهیم باشند.

بنابراین از دهیاری، بخشداری و فرمانداری انتظار می رود و مورد توقع است:

1-     تشویق جوانان به ارائه ایده ها و طرح های کارافرین

2-     حمایت از طرح های ارائه شده چه مالی و چه فکری

3-     بررسی کمبودها و نیازهای روستا و شهر کوچک توسط کارشناسان و معرفی این نیازها به اهالی به خصوص تحصیل کردگان برای ارائه راهکار برای مرتفع کردن نیازها

4-     در صورت امکان تامین مکان مناسب برای ارائه خدمت و عملی کردن طرحها

5-     دعوت از جوانان و تحصیل کردگان برای جلسات مشورت و ارائه راهکار

6-      بررسی و برقراری هر چه صریعتر طرح های دولت و مجلس برای مرتفع کردن نیاز روستا نشینان

7-     حمایت کافی و وافی از کشاورزان و دامپروران

8-     حمایت از مشاغل و طح های قبلی که در تامین نیازهای ضروری گام بلند برداشته اند مثلا حمایت از نانواییها و فروشگاههای زنجیره ای

9-     و....

البته نباید از اقدامات صورت گرفته توسط این ارگانها از جمله برقراری خط واحد، بررسی و اجرای طرح هادی، تجهیز دهیاری، تلاش برای اتصال هرچه زودتر خط گاز، اجرای فاز دوم تامین اب آشامیدنی،  احداث و به کار گیری ورزشگاه و...  اما مطلبی که واضح است این است که این روستا هنوز تا رسیدن به روستای مورد انتظار بسیار فاصله دارد.

امید است دهیاری و بخشداری با مطالعه نوشته های این چنینی ضمن اگاهی از دقدقه ها برای تامین و رفع نیازها، تلاش جهادی نماید البته عهد و قول ما جوانان و ایدپردازان پا برجا و به قول معروف مردانه است و دهیاری و بخشداری می تواند به قول معروف روی کمک ما جوانان حساب کند.

به امید روستاهایی شکوفا و کمتر وابسته به شهرهای بزرگ

محمدرضا قهرمانی 3/7/1390

 

۰ نظر و پیشنهاد موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۳ مهر ۹۰ ، ۰۸:۳۰
محمدرضا قهرمانی
 

شیراز تفیهان خیلبان ولیعصر روبروی شرکت تعاونی مهد کودک فرشتگان

۰ نظر و پیشنهاد موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۲ مهر ۹۰ ، ۱۳:۱۸
محمدرضا قهرمانی
سلام

عکاسی از مشاغل و خدماتی است که نیاز به اون شدیدا احساس میشه چون امروزه برای ورود به هر جایی نیازبه عکس سال جاری است و بدون اون پرونده یه کمبود اساسی داره پس وجود یه عکاسی در روستا از ضروریات است و اگه نباشه اهالی مجبورند برای رفع این مشکل به شهرها سفر کنند و نتیجه علاوه بر هزینه های بالا افزایش ترافیک، خطرات جانی و انبوه جمعیت در شهرها و ورودی شهرهاست پس ایده و راه اندازی عکاسی میتونه علاوه بر کسب درامد بسیاری از مشکلات را مرتفع کنه و این خدمت سهم مدیریت این عکاسی(زارع) است.

نشانی:شیراز تفیهان خیابان ولیعصر روبروی قرض الحسنه فضیلت

۰ نظر و پیشنهاد موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۲ مهر ۹۰ ، ۱۱:۳۵
محمدرضا قهرمانی