شرکت تعاونی باچان گشت

گروه گردشگری و کوهنوردی باچان‌توریسم (bachantourism@)

گروه گردشگری و کوهنوردی باچان‌توریسم (bachantourism@)

شرکت تعاونی باچان گشت

محمدرضا قهرمانی هستم. دانش آموخته کارشناسی ارشد زمین شناسی گرایش آب شناسی از عشایر ایل قشقایی و ساکن استان فارس(شهرستانهای شیراز و فراشبند). از آنجا که گردشگری و صنایع و فعالیت‌های وابسته این ظرفیت را دارد که باعث رونق اقتصادی روستاها بشه، بومگردی و ژئوتوریسم را پیشه کردم. در ادامه به معرفی روستای ابا و اجدادی و گرمسیری ما پرداخته شده است.
روستای باچان یا باچون، روستایی تاریخی عشایری و گردشگری، از توابع شهرستان فراشبند در استان فارس و در مسیر میراث جهانی ساسانی (فیروزآباد-فراشبند-کازرون) است که از دیرباز مورد توجه بوده است. امامزاده آقا میر احمد(ع)، نخلستان زیبا، چشمه و تونل‌قنات تاریخی برم فرهاد، استخراج نمک از کوه نمک باچون، محدوده تاریخی چاربازار، چشمه‌های پرآب، غارها و عشایر خونگرم منطقه از جمله پدیده‌ها و شاخصه‌های گردشگری این روستای تاریخی است. در کشور عزیزمان ایران، روستاهایی همچون باچون، فراوانند. گروه گردشگری باچان توریسم سعی دارد در شناساندن نقاط زیبا و بکر کشور برای مقاصد گردشگری قدم بردارد و در این راه به همکاری دوستان، نیازمند است. گرچه تخصص اصلی مدیر گروه ژئوتوریسم است و اغلب مطالب، در این زمینه ارائه خواهد گردید؛ اما به دلیل زندگی در محیط عشایری ایل قشقایی، و عجین بودن زندگی عشایری با طبیعت، گردشگری عشایری نیز از ابعاد اصلی فعالیت این گروه است و تورها به صورت توام عشایری و طبیعت گردی خواهد بود.

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
آخرین نظرات و پیشنهادات
نویسندگان و همکاران
پیوندهای روزانه

خرما- date

جمعه, ۷ مهر ۱۴۰۲، ۰۶:۰۸ ق.ظ

سلام

🖊🌴🌴🌴خرما (به عربی: تمر- به انگلیسی: date - به ترکی: خرما یا xurma) یکی از میوه های نام آشنا، متنوع، مقوی، پر خاصیت، حلال (halal) و قرآنی است. این میوه محصول درخت نخل🌴 و خاستگاه اصلی آن ایران (بیشتر در مناطق جنوبی)، عراق و کشورهای حاشیه خلیج همیشه فارس و از نظر نوع و اندازه بسیار متنوع (حدود ۴٠ نوع) است. بسته به محل و میزان گرمای هوا، از اوایل تیر تا اواسط مرداد، شروع به رنگ انداختن (بیشتر به رنگ زرد، قرمز و سرخ) و سپس شروع به رسیدن می‌کند. هر یک از مراحل رسیدن این میوه، اسم به خصوص خود را دارد و در هر منطقه به نام های مختلف، ذکر می‌شود. در حوالی فراشبند و بوشهر این مراحل رشد و رسیدن، به ترتیب خارَک (به رنگ زرد یا قرمز، نارس و گَس)، دُمباز(نوک تا بخشی از میوه نرم شده) ، رطب(قسمت بیشتر میوه و یا کل آن نرم شده) و خرما(میوه کامل رسیده) نامیده می‌شود. بسته به محل، از اواسط شهریور تا اواسط مهر، میوه رسیده خرما قابل برداشت است.
💎💎در شهرستان فراشبند، بیشتر رقم خرمای زاهدی (قصب یا قصبک- به ترکی: خصبک) کشت می‌شود و خرمای زاهدی این منطقه شهرت جهانی دارد و به کشورهای دیگر از جمله هند، پاکستان و اندونزی، صادر می‌شود. 
👌👌روستای باچان (باچون) از توابع شهرستان فراشبند و در مسیر جاده فیروزآباد به فراشبند (محور میراث جهانی ساسانی) یکی از مناطقی است که در آن خرمای زاهدی کشت و برداشت می‌شود. به دلیل استفاده از آب چشمه و قنات برای آبیاری و عدم استفاده از کودها و سموم شیمیایی، خرمای این روستای باستانی، ارگانیک، طبیعی و با کیفیت است.
💎💎💎
👇👇👇
جهت خرید (قصب یا قصبک و به ترکی: خصبک) با ما تماس بگیرید.

👈👈👈راه های ارتباطی ما:
🖊ارتباط با مدیر:
@bachantourism1
💎لینک دعوت به کانال شرکت تعاونی باچان گشت (گروه گردشگری و بومگردی باچان-bachantourism)👇👇👇https://eitaa.com/bachantourism
🤝لینک دعوت به کانال آموزش ترکی قشقایی:
https://eitaa.com/qashqaeidili

💎وبلاگ شرکت تعاونی باچان گشت:
Bachantourism.blog.ir
@bachantourism

#bachantourism
#bachan
#qashqaei
 #geotourism
#ecotourism
#nomads
#date
#خرما
#خرمای_زاهدی
#قصب
#قصبک
#گردشگری
#ژئوتوریسم

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر و پیشنهاد

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی